Цени и условия

 

  Наем на цялата къща  : 150 лв на вечер

"Къща за приятели " се отдава  най-малко за две нощувки

 

 

 

 ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГОСТИТЕ НА „КЪЩА ЗА ПРИЯТЕЛИ”

- Къщата за гости в Еленския балкан е подходяща за настаняване на компании от 6 до 9 души ( спални за 6 възрастни и допълнителни легла за 2-3 деца). Разполага с кухня с трапезария, 3 спални и 2 санитарни помещения (баня и WC).
- Трапезарията е напълно оборудвана и предлага всички удобства за гостите на къщата:
    * трапезна маса с 8 - 10 места
    * кухненски бокс с готварска печка , кафе машина за шварц кафе, грил , тостер и прибори за 10 човека
    * За гостите на „Къща за приятели” е на разположение просторен двор с външно барбекю и открита зона за хранене
- В трапезарията има телевизор със сателитна телевизия . В къщата има WiFi достъп до интернет.
- Всички стаи в къщата са за непушачи. Молим ви най-любезно да спазите това изискване на домакините на къщата. 
- При настаняване ще ви бъдат показани всички помещения на къщата и тяхното оборудване. При установени липси и щети в „Къщата за приятели”, липсващото или повредено оборудване се заплаща. 
- Къщата се предоставя за самостоятелно ползване от вашата компания и домакините не носят отговорност за лични загуби или травми на гостите по време на престоя им там.
- Домакините на къща за гости  „Къща за приятели” се придържат строго към конфиденциалност и ще използват предоставената от гостите лична информация само за оформяне на документи във връзка с използваните услуги.

Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан