Настаняване

Потвърждение на резервация

- След като направите Вашата заявка за резервация ще получите от домакините на къщата за гости (по електронна поща) документ за потвърждение.Той съдържа дата на резервацията, брой нощувки, брой гости , както и сума със срок на плащане.
- До 3 дни след получаване на потвърждението се очаква да извършите 100% плащане на сумата по Вашата резервация по банков път или чрез пощенски запис.
- След получаване на сумата, резервацията се счита за окончателно потвърдена от домакините на къща за гости  „Къща за приятели”.


Анулиране на резервацията

- Анулирането на резервации става по електронна поща
- При анулиране, преди заплащане на депозит не се дължи неустойка
- При резервации анулирани по-рано от 14 дни преди началната дата на почивката се удържат 25% от платената сума.
- При резервации анулирани в периода от 7-я до 14-я ден преди началната дата на почивката се удържат 50% от цялата платена сума.
- При резервации анулирани в последните 7 дни преди началната дата на почивката се удържа цялата платена сума.
- В случай, че клиентът не се яви в къщата в резервирания и предплатен от него период, сумата по тази резервация не се възстановява.

Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан Къща за гости в Еленския балкан